Căutare Live

Andy Murray spune că probabil nu va juca la US Open la simplu

"Cred că este puţin probabil să joc, din cauza timpului. Am discutat puţin cu echipa mea. Mai este multă treabă de făcut din punct de vedere fizic pentru a fi mai puternic. Mai am mult de muncă pentru a putea juca bine timp de cinci seturi", a declarat Murray.

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a anunţat, marţi seară, că, cel mai probabil, nu va evolua în proba de simplu de la US Open, ultimul grand slam al anului, de la finalul lunii august.

"Cred că este puţin probabil să joc, din cauza timpului. Am discutat puţin cu echipa mea. Mai este multă treabă de făcut din punct de vedere fizic pentru a fi mai puternic. Mai am mult de muncă pentru a putea juca bine timp de cinci seturi. Mi-ar plăcea să joc, dar trebuie să gândesc pe termen lung. Nu vreau să sufăr o altă mare operaţie în câţiva ani", a declarat Murray.

Andy Murray a fost operat la şold în urmă cu şase luni. În prezent el joacă la dublu mixt la Wimbledon, alături de Serena Williams.

US Open, ultimul grand slam al anului, va avea loc în perioada 26 august - 8 septembrie.

Sursa : news.ro

Nicholas David Ionel a fost eliminat în turul doi la juniori, la Wimbledon... Fostul mijlocaş brazilian, Edu, a fost numit director tehnic la Arsenal Londra...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri