Antena Căutare

Anghel Iordănescu, suspect de coronavirus! Fiul lui, dezvăluiri: „S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Mama a fost plecată de acasă”

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu este suspectat de Covid-19, el simţindu-se rău în urmă cu câteva zile. Anghel Iordănescu a făcut testul pentru coronavirus şi alte investigaţii şi aşteaptă rezutatele, a declarat fiul său, Edward Iordănescu.

Anghel Iordănescu, suspect de coronavirus! Fiul lui, dezvăluiri: „S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Mama a fost plecată de acasă”
Anghel Iordănescu | profimediaimages.ro

Până la aflarea rezultatului, fostul selecţioner este în izolare.

„Din fericire, nu pot să confirm vestea asta. S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simţit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare şi noaptea a făcut şi un pic de temperatură. A decis să meargă şi să-şi facă toate analizele. Aşteptăm răspunsul la toate analizele, este sub observaţie, sub control, i-a luat sânge, i-a făcut şi testul.

Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El şi sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în Bucureşti, urma să plece împreună, dar am preferat toţi să avem grijă, să fim precauţi, iar ei stau separat faţă de noi restul”, a explicat Edward Iordănescu la digisport.ro.

Când se va termina, de fapt, pandemia de coronavirus! Un cercetător contrazice OMS! „Nu va fi deloc ca în cazul gripei spaniole, ce a omorât 50.000.000 de oameni, în doi ani”

El a menţionat că iniţial tatăl său nu s-a gândit la varianta coronavirusului: „Ideea este că în primă fază nu s-a gândit la asta. Ulterior s-a gândit să elimine scenariul ăsta şi a făcut testul. Iniţial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok şi să nu fie probleme".

A murit fostul atacant Emil Jula, la 40 de ani. Ce i-ar fi provocat decesul... Uau! Simona Halep, transformare radicală! Ce schimbare de look și-a făcut! Părul ei arată complet diferit - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x