Antena Căutare

Anglia pierde in Irlanda, dar castiga Turneul celor 6 Natiuni

Irlanda a pus capat visului Angliei de a reusi Marele Slem in Turneul celor 6 Natiuni. „Verzii” au castigat pe teren propriu cu 24-6 si au incheiat competitia pe locul 3, la egalitate de puncte cu Franta si Tara Galilor. De cealalta parte, echipa lui Martin Johnson obtine primul titlu din 2003 incoace.

Pe Aviva Stadium din Dublin, Irlanda a surclasat Anglia in special datorita evolutiei senzationale a lui Jonathan Sexton, care a incheiat meciul cu 14 puncte, adaugate celor doua eseuri reusite de Tommy Bowe si de capitanul Brian O'Driscoll. Soarta partidei era decisa deja dupa prima repriza, la finalul careia gazdele conduceau cu un neverosimil 17-3.

Franta a reusit sa incheie turneul pe locul 2, in urma victoriei cu 28-9 in fata Tarii Galilor. Cei mai buni oameni ai „cocosilor" au fost Morgan Parra, care a incheiat meciul cu 13 puncte, si Lionel Nallet, care a inscris doua incercari. De cealalta parte, James Hook a transformat trei lovituri de pedeapsa pentru galezi.

Scotia a evitat lingura de lemn, invingand Italia pe propriul teren, scor 21-8, dupa ce la pauza era condusa cu 6-8.

Clasament final Turneul celor 6 Natiuni 2011:

1.ANGLIA 8p.
2.Franta 6p.
3.Irlanda 6p.
4.Tara Galilor6p.
5.Scotia 2p.
6.Italia 2p.

Citeste si Antena3

Foto: rbs6nations.com

MotoGP: Casey Stoner a deschis sezonul cu o victorie in Qatar... Presa din Italia: Prestatia lui Mutu a fost excelenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x