Antena Căutare

Angola - Burkina Faso 2-1 / Carlos, salvat de Manucho

Gazda Cupei Africii pe Natiuni din 2010 a invins surprinzator Burkina Faso in al doilea meci al grupei B, in ciuda unei noi greseli al fostului stelist Carlos.

Pe Nuevo Estadio de Malabo, Paulo Duarte antrenorul Burkinei Faso, a aliniat un 11 din care nu au lipsit cunoscutii Jonathan Pitroipa, Moumouni Dagano, Charles Kabore sau chiar dinamovistul Djakaridja Kone.

Insa cei care au deschis scorul au fost angolezii prin Mateus. Acesta a profitat de o degajare gresita a apararii burkinameze si l-a invins cu dreptul pe Dauda Diakite.

Vrajit de ritmurile "waka-waka" din tribune, fostul stelist Carlos s-a pozitionat la o lovitura libera batuta de Alain Traore si i-a permis jucatorului lui Auxerre sa egaleze.

Angola a fost salvata de Manucho, varful ei depasindu-l, in minutul 68 pe Djakaridja Kone (care se ratresese pe linia de fund) si punctand pentru 2-1. Acesta avea sa fie scorul final.

Angola urmeaza sa joace cu Sudan, in timp ce burkinamezii vor da piept cu mult mai titratii lor vecini din Sud-Vest: ivorienii.

Foto: Hepta

Inter - Lazio 2-1 / Vezi rezultatele din Italia!... Coasta de Fildes debuteaza cu victorie la Cupa Africii pe Natiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x