Antena Căutare

Antena 1 i-a purtat noroc! Tecău a vrut și a obținut VICTORIA. Românul este campion la US Open!

Rezultat istoric obținut de românul Horia Tecău în finala de dublu a ultimului turneu de Mare Șlem al anului 2017, US Open. Alături de olandezul Jean Julien Rojer, Horia a devenit campion în urma unui joc pe care învingătorii l-au controlat de la un capăt la altul

Rezultat istoric obținut de românul Horia Tecău în finala de dublu a ultimului turneu de Mare Șlem al anului 2017, US Open. Alături de olandezul Jean Julien Rojer, Horia a devenit campion în urma unui joc pe care învingătorii l-au controlat de la un capăt la altul.

În partida transmisă în direct de Antena 1 și AntenaPlay, perechea româno-olandeză a reușit să treacă de perechea spaniolă Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriţi 11, cu scorul de 6-4, 6-3.

În primul set, adjudecat de Tecău şi Rojer în 40 de minute, românul şi colegul său au făcut break de două ori, iar adversarii lor o dată. Horia Tecău au câştigat meciul după un al doilea set de 45 de minute, în care au reuşit un break.

Cei doi învingători au obţinut câte 2000 de puncte, iar finaliştii câte 1200 de puncte. Echipa câştigătoare va primi 675.000 de dolari, iar cea învinsă 340.000 de dolari.

Gică Hagi a dat răspunsul final în ceea ce privește venirea la echipa națională: ”În momentul de față pot face doar asta... Horia Tecău a scris istorie la Antena 1. A devenit al doilea român care a triumfat la US Open după Ilie Năstase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x