Antena 1 i-a purtat noroc! Tecău a vrut și a obținut VICTORIA. Românul este campion la US Open!

Rezultat istoric obținut de românul Horia Tecău în finala de dublu a ultimului turneu de Mare Șlem al anului 2017, US Open. Alături de olandezul Jean Julien Rojer, Horia a devenit campion în urma unui joc pe care învingătorii l-au controlat de la un capăt la altul

Rezultat istoric obținut de românul Horia Tecău în finala de dublu a ultimului turneu de Mare Șlem al anului 2017, US Open. Alături de olandezul Jean Julien Rojer, Horia a devenit campion în urma unui joc pe care învingătorii l-au controlat de la un capăt la altul.

În partida transmisă în direct de Antena 1 și AntenaPlay, perechea româno-olandeză a reușit să treacă de perechea spaniolă Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriţi 11, cu scorul de 6-4, 6-3.

În primul set, adjudecat de Tecău şi Rojer în 40 de minute, românul şi colegul său au făcut break de două ori, iar adversarii lor o dată. Horia Tecău au câştigat meciul după un al doilea set de 45 de minute, în care au reuşit un break.

Cei doi învingători au obţinut câte 2000 de puncte, iar finaliştii câte 1200 de puncte. Echipa câştigătoare va primi 675.000 de dolari, iar cea învinsă 340.000 de dolari.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri