Antena Căutare

Antena 1 s-a mutat pe terenul de fotbal! Au început meciurile pentru Cupa ”Mereu Aproape”, un eveniment caritabil care ajută 50 de copii nevoiași

Antena 1 are echipa pe teren azi. Pe terenul de fotbal. Au început meciurile pentru Cupa Mereu Aproape, un eveniment caritabil organizat de Fundaţia Mereu Aproape. 

Antena 1 are echipa pe teren azi. Pe terenul de fotbal. Au început meciurile pentru Cupa Mereu Aproape, un eveniment caritabil organizat de Fundaţia Mereu Aproape.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri în așa fel încât 50 de copii fără posibilităţi să aibă tot ce le trebuie pentru a merge la şcoală.

24 de echipe luptă pe teren, totul pentru a le oferi celor mici șansa la educație. Totul este organizat de fundația Mereu Aproape, condusă de Alessandra Stoicescu, cea care a fost prezentă chiar pe terenul de fotbal.

”Fundația își dorește trei lucruri: educație, sănătate în România și o țară mai bună”, a mărturisit Sandra Stoicescu.

Din echipa Antenei 1 face parte și redactorul-șef a1.ro, Cătălin Oprișan. ”Am avut un meci greu cu niște băieți care distribuie produse electronice și care au plecat foarte, foarte amărâti după înfrângere”, a explicat, în stilul său caracteristic, Oprișan.

Credit foto: Facebook/Roman Gusti

Constantin Budescu a fost votat ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League! Jucătorul de la FCSB a învins nume uriașe în ac... Doliu în sportul românesc! Lascăr Pană, legenda clubului de handbal Minaur Baia Mare, a murit la 83 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x