Antena Căutare

Anthony Lopes despre relaţia cu Tătăruşanu: Lucrurile merg foarte bine între noi

Portarul titular al echipei Olympique Lyon, Anthony Lopes, vorbeşte despre o relaţie prefectă cu rezerva sa, Ciprian Tătăruşanu. Presa franceză a scris despre tensiuni între cei doi valoroşi goalkeeper-i, însă Lopes le-a negat în totalitate.

Portarul titular al echipei Olympique Lyon, Anthony Lopes, vorbeşte despre o relaţie prefectă cu rezerva sa, Ciprian Tătăruşanu. Presa franceză a scris despre tensiuni între cei doi valoroşi goalkeeper-i, însă Lopes le-a negat în totalitate.

"Merge super-bine. Discutăm mult, muncim cu respect. El este la echipa naţională, se gândeşte la echipa naţională şi e mai bine aşa. Lucrurile au fost întotdeauna perfecte. Totul e foarte bine între noi", a declarat Lopes, într-un interviu acordat L'Equipe, citat de presa franceză.

Tătăruşanu a venit în aceast vară la Lyon, ştiind că o să fie titular, iar Lopes o să plece. Însă portarul portughez a rămas la club şi antrenorul Sylvinho a stabilit de la început că el este titular, iar internaţionalul român, numărul 2.

Luna trecută, selecţionerul Cosmin Contra a precizat că o soluţie pentru Tătăruşanu ar fi să fie împrumutat la o altă echipă.

"El avea acord verbal cu Lyon când a fost convocat (n.r - la naţională). Lyon voia să-l vândă pe Lopes (n.r. - portarul titular). Ei erau în discuţii cu o altă echipă şi au apelat la Tătăruşanu. Şi i-au promis că Lopes plecă şi el va rămâne numărul 1 la Lyon. S-au rupt negocierile cu acea echipă, nu au mai venit oferte care să placă clubului, a venit Sylvinho (n.r. - antrenor), care a zis că-l vrea pe Lopes să rămână. Şi atunci Tătăruşanu a ajuns într-o situaţie în care trebuie să caute o soluţie. Acum încearcă să vorbească cu conducătorii să-l dea împrumut, să joace. Oferte o să aibă. Nu cred că poate să meargă sub Nantes (n.r. - fosta echipă a românului). Dacă Sylvinho nu i-ar fi spus că nu joacă decât în Cupa Ligii, Cupa Franţei, Tătăruşanu poate ar fi avut o şansă să se bată pentru postul de titular cu Lopes. Dacă antrenorul îţi taie din prima macaroana şi ştii că nu ai nicio şansă e cam greu", a declarat Contra, la 21 august.

Sursa : news.ro

Patricia Maria Ţig s-a calificat pe tabloul principal la Hiroshima... Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur, la Nanchang...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x