Antena Căutare

Antonio Cassano se opereaza pe cord. Atacantul lui AC Milan va lipsi in jur de sase luni de pe teren

Doctorii de la Policlinica la care a fost operat Antonio Cassano au confirmat diagnosticul de accident vascular cerebral. Atacantul lui AC Milan va fi operat in perioada urmatoare si va lipsi mai multe luni de pe terenul de fotbal.



"AC Milan comunica ca Antonio Cassano a suferit un accident vascular cerebral. Jucatorul a efectuat in ultimile 72 de ore mai multe teste care au permis medicilor sa identifice cauza. Cassano va fi supus in zilele urmatoare la o mica interventie chirurgicala, iar timpul de recuperare va fi definit dupa operatie, insa, cel mai probabil, va fi vorba de citeva luni",

"Deciziile luat de medici au permis o recuperare rapida si au imbunatatit conditiile clinice ale jucatorului",

Antonio se afla in conditii bune. Nu sunt doctor si nu pot sa anticipez nimic, insa, probabil, Cassano va juca din nou peste 4, 5 sau 6 luni"

"Am fost foarte speriat pentru ce i s-a intamplat, insa, din fericire, nu sint riscuri mari pentru cariera lui. Acum Cassano e vesel si glumeste, ca intotdeauna. Ii lipseste mult fotbalul si regreta ca este nevoit sa ia o pauza chiar in momentul in care avea evolutii foarte bune"



DNA: Mircea Sandu, audiat pentru intermedierea unor afaceri cu primaria din Targu Mures... Manchester United - Otelul Galati 2-0 \ O noua infrangere pentru moldoveni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x