Căutare Live

VIDEO: Arbitrul român Marius Avram, scos cu targa de pe teren la un meci din Europa League! Care este starea ”centralului”

Centralul” român Marius Avram a avut un debut nefericit în noul sezon european. Delegat la un meci din turul I preliminar al Europa League, Avram a trecut prin momente delicate în timpul partidei dintre Honved Budapesta şi Rabotnicki, scor 4-0, fiind scos pe targă după nici 30 de minute de joc.

În minutul 29 al meciului din Ungaria, arbitrul în vârstă de 38 de ani a alunecat şi nu s-a mai putut ridica de pe teren din cauza durerilor. Conform primelor informații, Avram a avut parte de îngrijiri medicale pe teren, iar medicii au constatat că a suferit o luxație la gleznă.

Necazul lui Marius Avram i-a oferit ocazia lui Iulian Călin (31 de ani), al patrulea arbitru la acest joc, să își facă debutul internațional.

În momentul accidentării lui Avram, echipa din Ungaria connducea deja cu 2-0 pe tabelă. Cu Iulian Călin la centru, lucrurile s-au așezat și mai bine pentru Honved. Rabotnicki a rămas în 10 din minutul 62, atunci când Călin a acordat și un penalty. Ulterior, Honved a marcat pentru 4-0 și a tranșat calificarea. Maghiarii au întors fără emoții un eșec cu 1-2 din tur.

Din brigada de arbitri din România delegată la meciul Honved - au mai făcut parte asistenţii Cristian Orbuleţ şi Vladimir Urzică.

Portalul maghiar de fotbal csakfoci.hu a oferit primele imagini video cu Marius Avram în momentul părăsirii arenei din Budapesta.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE... Răsturnare de situație! Un jucător de la FCSB, către PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Anunțul impresarului...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x