AS Roma l-a ratat pe Chiriches, dar a luat doi jucatori tineri de la Viitorul Constanta!

Gica Hagi este foarte aproape sa mai dea o lovitura pe piața transferurilor! Tinerii sai fotbalisti sunt la mare cautare in Europa. In locul lui Chiriches, AS Roma a achizitionat doi jucatori de la academia regelui, Mihai Balasa si Ionut Vana.

Transferul lui Chiriches la AS Roma a cazut, iar italienii s-au orientat rapid si, in loc sa plateasca sapte milioane de euro Stelei pentru fundasul sau, au preferat o varianta mult mai ieftina. Mihai Balasa, care nu a fost la meciul din Giulesti, si Ionut Vana au fost in capitala Italiei, unde au semnat contracte cu echipa lui Lobont.

Balasa va fi prezentat oficial luni ca noul fotbalist al lui AS Roma, impreuna cu un alt fotbalist al academiei Hagi, si el international de juniori, mijlocasul stinga Ionut Vina. Ambii au implinit 18 ani in luna februarie si sunt titulari la nationala de juniori antrenata de Ionel Augustin.

Ambii au 18 ani si vor juca la Roma Primavera cu imprumut, timp de un sezon, italienii avand opțiune de cumparare pentru aceștia in vara viitoare.

Mihai Balasa si Ionut Vana nu sunt singurii jucatori transferati de la academia lui Hagi. Cele doua mutari vin dupa "exporturile" lui Aurelian Chitu (Valenciennes) si Gabi Iancu (Steaua)


sursa foto: gsp.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri