Antena Căutare

Asemănare cu drama lui Ekeng! Miguel Garcia a fost salvat de un defibrilator. ”Am jucat dame cu Sfântul Petru”

În octombrie 2010, în plin meci, Miguel Garcia a dat să plece mai devreme de pe gazon, deşi nu voia. O jucărie de 1.500 de euro i-a salvat viaţa. 25 de secunde de întuneric.

În octombrie 2010, în plin meci, Miguel Garcia a dat să plece mai devreme de pe gazon, deşi nu voia. O jucărie de 1.500 de euro i-a salvat viaţa. 25 de secunde de întuneric. Cînd jurnaliştii de la Marca îi bătură în pridvor, Miguel Garcia îi băgă directamente în joc de glezne. „Păi, bine, mă scribilor, voi mă sunaţi să mă întrebaţi dacă-s OK după un mîhnit de cutremur? Chavalitos, aţi uitat că eu am uşuit moartea?”.


Joder! Mare dreptate avea. Şedeau la taclale cu un fost mort!
„Hai să dau drumul la versuri, că poate aveţi de numărat niscaiva cornere şi eu vă reţin!”. Aşa a fost mereu. Pe caterincă. Un tip cam pe la al şaptelea lustru de viaţă. „24 octombrie 2010, meci acasă, pe Helmantico, Salamanca – Betis. Frăţie, un frig criminal!

Prinsesem un tricou dintr-ala termic, da’ simţeam aşa, o năduşeală. Corpul îmi frigea tot, faţa şi mîinile, bocnă, auzi, bocnă! Pe Sfîntul Rodrigo de Cordoba, cum să explici asta? Eram bine? Eu aşa credeam!

Am dus-o pînă la pauză, m-a furat jocul. În vestiar, clocoteam. Am lepădat drăcia aia de pe mine, am lipit tricoul directamente pe peleu. M-am relaxat. «Gata, unchiule, asta era!», mi-am zis.

Pac, pulsul a coborît, m-am relaxat. De unde era să ştiu că-n mine se cocea ceva?”. Cînd vorbeşte, gesticulează, se dă înapoi, face un pas înainte, se urcă pe scaun, e clar că omu’ simte că e încă pe gazon…

Citește continuarea pe sport1x2

VIDEO HALUCINANT! Acestea sunt ULTIMELE clipe din viața lui Ekeng!... Ekeng a murit cu zile! Explicaţiile medicilor sunt halucinante: ”Prognosticul oricărei resuscitări depinde de RAPIDITATE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x