Antena Căutare

Asia Express, pe Arena Națională! Steliștii, fanii numărul unu ai emisiunii și cei mai mari dușmani ai rapidiștilor. Mesajul inspirat de show-ul fenomen

Aseară, formaţia Academia Rapid a învins,  pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente şi la care au asistat 36.276 de spectator.

Aseară, formaţia Academia Rapid a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente şi la care au asistat 36.276 de spectator.

Iar înfrângerea nu le-a picat bine steliştilor. Însă, inventivi, au reuşit să le transmită un mesaj adversarilor, din peluze. Emisiunea Asia Express le-a servit drept inspiraţie suporterilor. Ce a ieşit?

"Asia Express - mai bine se filma în Giulești / Junglă urbană, colibe și pești", a fost mesajul steliștilor.

La partida de pe Arena Naţională suporterii au aruncat de mai multe ori cu petarde şi fumigene, provocând întreruperea jocului pentru perioade scurte, în cele două reprize. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene după incidente între fanii celor două formaţii.

Sursa foto: Raed Krishan \ GSP

Noi incidente la meciul CSA Steaua-Academia Rapid. Fanii stelişti au aruncat cu scaune în jandarmi - VIDEO... S-a dat startul Cupei Europene de Rafting la Buzău. Ce probe au avut de trecut participanţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x