Antena Căutare

Astra Giurgiu - FC Vaslui, in direct la Antena1, vineri de la 20.30. Urmariti si liveVIDEO pe a1.ro!

Infruntare de foc intre ocupantele locurilor trei si patru din clasamentul Ligii I in direct la Antena 1! Poate Astra Giurgiu sa o scoata din lupta pentru titlu pe campioana FC Vaslui?

Multescu a dus Astra pe primul loc

Astra Giurgiu are elan pentru confruntarea din etapa a unsprezecea a Ligii I. Perioada buna din ultimul timp le da aripi elevilor lui Multescu care in ultimele cinci meciuri au inregistrat doar o infrangere, cu Ceahlaul Piatra Neamt. Ocupanta a locul trei, cu 20 de puncte, Astra a invins pana acum echipe ca Dinamo, Universitatea Cluj, Gaz Metan Medias sau CSMS Iasi. Mai mult, a fost si lider al clasamentului pentru cateva ore dupa primul meci pe stadionul de la Giurgiu.

Vaslui, invinsa de FC Brasov

Campioana de anul trecut, FC Vaslui nu a avut un start de sezon foarte bun. Cu toate acestea se mentine aproape de podium, pe locul patru, cu 18 puncte. Cea mai dureroasa infrangere din acest sezon a fost cea cu Brasovul, cand Porumboiu l-a si demis pe tehnicianul Marius Sumudica. De asemnea trupa moldoveana a fost eliminata si din Cupa Romaniei de FC Botosani cu 0-1. Dar echipa si-a revenit odata cu aducerea lui Viorel Hizo, si a invins-o clar pe Concordia Chiajna cu 3-0.

Astra a reusit o victorie (1-0) si doua egaluri (1-1 , 0-0) in ultimele trei meciuri cu FC Vaslui disputate acasa. Totusi, Vasluiul are o cota mai buna la casele de pariuri, 2.49, Astra 3,05, iar un egal intre vecinele de clasament are cota 3.34.

Martinovici, expulzat de la Steaua? Sarbul a fost trimis sa se antreneze cu juniorii ... O blonda nu se intelege cu transmisia automata a masinii - Vezi ce se intampla in parcare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x