Căutare Live

Astra îşi află azi adversarul din Europa League! Doar două echipe grele poate întâlni în turul al doilea

Astra Giurgiu a profitat de problemele de la Voluntari, care n-a primit licenţa europeană, şi s-a calificat în Europa League, acolo unde va începe aventura încă din turul al doilea preliminar. Formaţia lui Edi Iordănescu are un coeficient foarte bun, aşa că doar două echipe îi pot pune probleme serioase.

Fosta campioană a României ar putea pica rău numai în cazul în care adversară îi va fi una dintre Maccabi Tel Aviv sau Galatasaray, singurele formaţii cu un coeficient şi lot mai bune decât Astra.

Astra este prima echipă din Liga I care intră în competiţie.

Jucătoare de tenis, ameninţată şi înjurată ca la ușa cortului de un parior: "Sper că toţi cei din familia ta vor mu... IMAGINE DURĂ! Cum arată glezna lui Alexis Sanchez, după meciul Camerun-Chile! "Sperăm să nu fie grav"...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri