Antena Căutare

Astra - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE

Astra - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Etapa a 6-a din play-off se încheie cu un meci între o finalistă de Cupă și o viitoare (cel puțin) finalistă de Cupă. La Giurgiu, Astra primește vizita celor de la CS „U” Craiova, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - FCSB este live video online, luni, 23 aprilie, de la ora 20:45.

Astra - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Stadionul Marin Anastasovici va găzdui un meci între două echipe aflate în stări de spirit diferite. Dacă Astra vine după un eșec clar cu FCSB, scor 0-3, ”U” Craiova tocmai a distru-o pe FC Botoșani în manșa tur din semifinalele Cupei României, scor 5-1.

Astra - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. La Giurgiu vom avea un duel între ultimele două echipe ale lui Gigi Mulțescu. Cu experimentatul antrenor pe bancă, Universitatea a trăit o perioadă bună în Liga 1, cu o calificare în play-off, o semifinală de Cupă și o prezență în cupele europene. Acum, cu Mangia pe bancă, Craiova o duce și mai bine: ocupă locul 3, e deja în finala Cupei și joacă un fotbal total.

Astra - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Din 2015 nu a mai pierdut Craiova la Giurgiu. Între timp, au urmat o victorie și două remize. În turul play-off-ului, Craiova a învins-o greu pe Astra lui Edi Iordănescu, după un gol marcat de Mitriță în minutul 82.

Astra - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. În ceea ce privește sezonul regulat, aici am avut două remize încinse: 1-1 la Severin și 2-2 la Giurgiu. La pariuri, CSU primește o cotă de 2,10 în scădere, Astra are 3,50 spre 4,00, iar un ”x” primește 3,20-3,30.

Astra - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Întrucât Craiova înseamnă spectacol, fie el al golurilor, al fazelor tari sau al erorilor din defensivă, pentru acest meci recomandăm un pont curajos: ”ambele înscriu” la cotă 2,05! Craiova nu mai are niciun obiectiv în Liga 1, Astra la fel, iar spectacolul ar trebui să primeze la acest meci! Să nu uităm aspectul Gigi Mulțescu, un antrenor care preferă un 3-3 în dauna unui 0-0!

Biletul Zilei 20.04.2018. Favoritele de vineri luptă pentru un nou bilet câștigător... Sezonul din Serie A a luat foc! Juventus, ca și campioană în urmă cu două runde, a pierdut acasă cu Napoli și echipa lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x