Antena Căutare

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO ONLINE

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. Două echipe care în urmă cu două sezoane duceau lupte grele pentru titlul de campioană încheie turul din Play-off. Astra Giurgiu, campioana din sezonul 2015-2016, primește vizita celor de la FCSB, liderul la zi din Liga 1, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Astra - FCSB este live video online de la ora 20:45.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. După o perioadă modestă cu Edi Iordănescu la timonă, Astra Giurgiu a dat semne de viață pe terenul celor de la CFR Cluj, acolo de unde au plecat cu o remiză după etapa a 4-a din Play-off. Acum, Astra lui Gigi Mulțescu încearcă să o încurce pe FCSB din drumul ei către titlu. În sezonul regulat, Astra a scos 4 puncte din 6 posibile cu echipa lui Dică, după o remiză la București și un 2-0 sec la Giurgiu.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. În ultimii 3 ani, nu a fost loc de remiză în meciurile Astra - FCSB jucate la Giurgiu. Am consemnat 6 meciuri dintre care 4 au fost câștigate de giurgiuveni și 2 de bucureșteni. Nici luni, 16 aprilie, nu e loc de vreo amiciție. FCSB e obligată să câștige pentru a fi sigură că încheie turul pe locul 1.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. Trupa lui Nicolae Dică este favorită destul de clară la casele de pariuri, primind cote de la 1,73 la 1,80. Victoria Astrei este considerată o surpriză și cotată cu 4,30-4,40, iar un ”x” primește cota 3,60. FCSB nu a mai câștigat pe teren străin din 3 februarie, atunci când s-a impus cu 2-1 la Mediaș.

Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO. În ciuda dificultăților celor de la FCSB pe teren străin, la acest meci recomandăm un ”2 solist”. Astra nu mai are niciun obiectiv în acest sezon, iar trupa lui Dică e montată după ultimele victorii.

S-au tras la sorți semifinalele Ligii Campionilor! Duel-șoc între cele mai bune echipe din urne: Bayern și Real reeditea... OFICIAL: Bayern a anunțat numele succesorului lui Jupp Heynckes pe banca tehnică. Niko Kovac, 3 ani la Munchen!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x