Antena Căutare

Athletic Bilbao - Mirandes 6-2 / Set pentru finala

Mirandes, echipa din a treia liga din Spania a fost invinsa pe San Mames de gazdele de la Atlhletic Bilbao si a fost eliminata in semifinalele Cupei Regelui Spaniei.

Dupa 1-2 in tur, Mirandes, echipa de liga a treia ce eliminase in sferturi pe Espanyol, spera la un retur de senzatie care sa-i asigure o finala cu cealalta echipa din Barcelona si biletele pentru o prezenta in editia urmatoare de Europa League.

Din pacate, bascii nu au avut mila de Garmendia si Lambarri si au facut scor de tenis cu ei. Munian a deschis scorul in minutul 11, iar Susaeta si Aurtenetxe au facut 3-0 in prima jumatate de ora. Aceasta a fost si rezultatul primei reprize.

Dupa pauza, fundasul Aitor Blanco a redus din handicap, insa a urmat dubla lui Llorente care a dus scorul la 5-1. Si Blanco a reusit sa marcheze din nou, insa nu a fost singurul aparator al lui Mirandes care a reusit sa-si treaca numele pe tabela. Aceasta pentru ca celalat fundas central, Cesar Caneda a marcat in propria poarta stabilind scorul final: 6-2.

Foto: Intact Images / EPA

Duelul olimpic s-a terminat nedecis... FIFA ajuta financiar Egiptul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x