Antena Căutare

Au si ei un Urs Meier: Iturralde Gonzalez a devenit inamic public in Armenia!

Echipa nationala a Armeniei, o obisnuita a ultimelor pozitii in clasamentul preliminariilor pentru turneele finale, a fost la un pas de calificarea la Campionatul European din Ucraina si Polonia, insa sansele ex-sovieticilor de a prinde un loc la baraj s-au naruit la Dublin.

Armenii au gasit si un vinovat pentru infrangerea din Irlanda. Nu este antrenorul Minasyan, nici macar fundasul Aleksanyan, care si-a introdus balonul in propria poarta in prima repriza, ci arbitrul basc Iturralde Gonzalez, cel care, la mijlocul primei reprize, l-a eliminat pe Roman Berezovsky, portarul Armeniei. Acesta blocase cu pieptul, in afara careului, un sut al irlandezului Simon Cox, insa centralul din Spania a acordat hent si l-a eliminat pe goalkeeper.

L-au "omorat" pe Wikipedia!

Reactiile la adresa lui Iturralde Gonzalez au fost extrem de dure. Presa internationala l-a acuzat pentru decizia sa pripita, iar armenii il considera drept inamic public. Astfel, pe pagina lui Gonzalez de pe Wikipedia, aparea faptul ca acesta a murit la Dublin, pe 11 octombrie 2011, data meciului dintre cele doua nationale!
Pana si atacantul irlandez Simon Cox a recunoscut, dupa meci, ca Berezovsky nu a comis hent. Mai mult, reluarile TV demonstreaza faptul ca insusi atacantul gazdelor preluase balonul cu ajutorul bratului, ceea ce a inflamat si mai tare tabara armeana.

S-a intors roata pentru irlandezi

Calificati la baraj si cu ajutorul acestei decizii de arbitraj, irlandezii au fost privati de calificarea la CM din 2010 in urma unei erori asemanatoare. La meciul de baraj cu Franta, Thierry Henry s-a ajutat de mana la faza golului marcat de Gallas in prelungirile partidei retur, la scorul de 1-0 in favoarea Irlandei. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, iar "cocosii" s-au calificat la Mondial.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Bacila dupa reducerea suspendarii lui Gardos: "Nu ma intereseaza, pot sa-i dea si doua etape"... Vezi la ce varsta vrea Totti sa se retraga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x