Căutare Live

Aur și argint pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret, desfășurate în China

Alexandru Mihăiţă Novac a adus a cincea medalie a delegaţiei României la Jocurile Olimpice de Tineret, competiţie care se desfăşoară în China, la Nanjing.

Alexandru Mihăiţă Novac a adus a cincea medalie a delegaţiei României la Jocurile Olimpice de Tineret, competiţie care se desfăşoară în China, la Nanjing.

Sportivul român a cucerit medalia de argint în proba de aruncare a suliţei, cu un rezultat de 73,98 metri.

Novac a fost depăşit doar de francezul Lukas Moutarde (74,48 metri), în timp ce medalia de bronz i-a revenit maghiarului Mark Xaver Schmolcz (72,40 metri).

Până acum, delegaţia României la Jocurile Olimpice de Tineret a obţinut cinci medalii, două de aur şi trei de argint.

Judoka Ştefania Dobre a adus prima medalie pentru ţara noastră, argint la categoria 63 kg, apoi au urmat două medalii de aur la canotaj, cucerite de echipajele de dublu rame fără cârmaci, feminin şi masculin.

Andrei Rareş Toader s-a clasat pe locul 2 la aruncarea greutăţii.

Jocurile Olimpice de Tineret au loc între 16 şi 28 august, fiind o competiţie rezervată sportivilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani.

România este reprezentată de 41 de sportivi, 23 de fete şi 18 băieţi.

VIDEO: IMNUL ECHIPEI NAȚIONALE și al SUPORTERILOR se lansează pe 1 SEPTEMBRIE! Vezi cum sună... Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri