Antena Căutare

Austria cere garanţii de securitate organizatorilor F1 pentru a permite desfăşurarea cursei de la Spielberg

Austria cere garanţii de securitate organizatorilor Formulei 1 pentru a permite desfăşurarea cursei de la Spielberg, infomrează lequipe.fr.

Până în prezent, au fost amânate sau anulate zece etape din cele 22 de etape ale acestui sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, din cauza pandemiei de coronavirus, cursele din Australia, care era prima etapă, la 15 martie, Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada, în timp ce Marele Premiu al Principatului Monaco şi cel al Franţei au fost anulate.

Prima etapă devine, în aceste condiţii, Marele Premiu al Austriei, din 5 iulie, pe circuitul de la Spielberg, deţinut de Red Bull.

Chase Carey, CEO Formula One Group, s-a arătat optimist cu privire la disputarea sezonului 2020 al F1, care ar urma să înceapă în Austria, la 5 iulie, şi să fie format dintr-un număr de curse cuprins între 15 şi 18.

Însă autorităţile austriece le cer organizatorilor garanţii de securitate pentru a le permite să ţină cursa.

Primirea aprobării guvernului pentru acest eveniment "depinde în totalitate de conceptul de securitate pe care îl vor prezenta organizatorii", a declarat ministrul austriac al Sănătăţii, Rudolf Anschober, la radioul public O1.

"Vom permite astfel de evenimente doar în condiţii foarte stricte şi, bineînţeles, cred că asta este de la sine înţeles, fără spectatori", a adăugat el.

Guvernul doreşte în special ca evenimentul să fie organizat cu "circuit închis”, adică fără contact cu populaţia locală, cu excepţia austriecilor implicaţi în organizarea cursei.

Sursa : news.ro

Macron vrea ca toate campionatele din "Top 5" să fie oprite definitiv, însă germanii şi spaniolii încep testel... Iubita și amanta lui Cirprian Marica, fotografiate împreună, în ziua în care fotbalistul a fost prins în fapt. Imaginea ...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x