Antena Căutare

AZI începe CAMPIONATUL MONDIAL! Tot ce trebuie să ştii despre turneul din Brazilia

După patru ani de aşteptare, cea mai importantă competiţie fotbalistică e gata pentru o nouă ediţie spectaculoasă! De la 21:00 va începe Festivitatea de Deschidere, în timp ce la 23:00 Brazilia şi Croaţia vor evolua în prima partidă a ediţiei din 2014

După patru ani de aşteptare, cea mai importantă competiţie fotbalistică e gata pentru o nouă ediţie spectaculoasă! De la 21:00 va începe Festivitatea de Deschidere, în timp ce la 23:00 Brazilia şi Croaţia vor evolua în prima partidă a ediţiei din 2014.

Mondialul din Ţara Cafelei vine cu tehnologia "GoalControl-4D", ce le va permite arbitrilor să ia cele mai bune decizii. 14 camere, capabile să prindă 2.500 de cadre pe secundă, va avea sistemul pentru linia porţii. Marja de eroare? 5 milimetri.

Aşa cum se întâmplă în America de Sud, centralul întâlnirilor de la CM 2014 va avea la dispoziţie un spray pentru a marca atât locul loviturii dictate, cât şi distanţa la care trebuie să stea zidul. Cine depăşeşte linia va fi avertizat cu cartonaş galben!

O altă noutate ţine de zona fair-play-ului. La finalul meciurilor, în mod obligatoriu, fotbaliştii celor două echipe sunt obligaţi să se aşeze în linie pentru a da mâna cu adversarii. Cine nu se conformează, poate fi suspendat pentru partidele următoare.

VEZI AICI PROGRAMUL ŞI TELEVIZĂRILE PARTIDELOR DE LA CM 2014

Cancerul i-a curmat viața: HORAŢIU BĂDIŢĂ, cel mai rapid POLOIST român, A MURIT!... De nerecunoscut! Uite cum se ''strâmbă’’ campioana Maria Sharapova când e pe terenul de tenis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x