Antena Căutare

Baietii lui Raducioiu au reusit inca o victorie impotriva reprezentativei Moldovei! Romania U15-Moldova U15 s-a terminat 2-1!

Elevii lui Florin Raducioiu de la nationala sub 15 ani au invins reprezentativa Moldovei cu 3-1. Ianis Hagi a reusit primul gol la nationala si s-a bucurat exact ca tatal sau la Mondialul din 1994.  Meciul revansei este astazi la GSP TV, de la ora 15:00.

UPDATE : Meciul s-a terminat cu scorul de 2 la 1 pentru elevii lui Florin Raducioiu, si scorul total de 5-2 in cele doua intalniri de la Galati.

La sfarsitul primei reprize, Romania-Moldova 2-0. Au marcat Andrei Ciobanu ( minutul 33) si Florin Coman ( minutu 38)

Ianis Hagi este modest: ,, Sunt departe mai am mult pana sa il ajung pe tata'', a declarat pustiul care a mostenit talentul marelui fotbalist Gheorghe Hagi.

Romanii au invins in primul meci, dar moldovenii sunt hotarati sa isi ia revansa la Galati. Urmariti meciul Romania U15-Moldova U15, in direct la GSP TV, astazi de la ora 15:00!

Vezi aici liveVIDEO!

Ajaccio este echipa de la care Mutu se va retrage din fotbal! Vezi care a fost cea mai grava accidentare din cariera ata... S-au epuizat biletele pentru Romania-Olanda! Romanii vor sa doboare recordul de asistenta pe Arena Nationala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x