Antena Căutare

Băluță la FCSB ? Gigi Becali a primit răspunsul final la oferta de 2 milioane de Euro făcută pentru starul oltenilor

După ce a încheiat anul 2017 cu o victorie importantă în Liga 1, 2-0 cu Viitorul Constanța, Gigi Becali a început să viseze că noul an îi va aduce la echipă cel mai bun jucător de la ”U” Craiova. Patronul FCSB a oferit fără să clipească 2 milioane de Euro pentru ”perla” Băniei, Alex Băluță. La scurt timp, șefii Craiovei au răspuns!

Președintele Universității, Marcel Popescu, a vorbit despre situația jucătorului și s-a arătat convins de faptul că Becali va renunța la visul de a-l pe Băluță, după ce jucătorul a dat semnale clare că nu vrea să joace pentru roș-albaștri.

”Becali este obsedat de venirea lui Băluță la Steaua, iar asta înseamnă că jucătorul are într-adevăr valoare. Becali a însă recunoscut că nu poate să-l ia, din moment ce nu vrea să plătească această clauză de reziliere. Bănuiesc că se predă. Din moment ce te lovești de refuzul jucătorului, atunci înseamnă că plătești 3 milioane de euro degeaba.

Băluță mai are o clauză morală, pe care o au majoritatea jucătorilor de la Craiova. Să-l lăsăm pe Gigi să viseze! Faptul că vrea la FCSB jucători de la Craiova este problema dânsului. Mulți se uită la vitrină, dar rămân cu dorința", a spus conducătorul Craiovei.

Gigi Becali a încercat și în vară să îl atragă pe Băluță la FCSB. În august, vedeta Craiovei a fost ademenită din nou, însă și-a asigurat fanii că nu va trăda.

”Vreau să spun că suporterii trebuie să stea liniștiți, gândul meu este la Craiova. Sunt căpitanul echipei, ma mândresc cu asta. Mă mândresc că sunt oltean, vreau să se lase deoparte ce a apărut acum, ma concentrez pe ce am de făcut la Craiova, vreau să realizez cu colegii obiectivul de a ridica un trofeu, apoi să ma gândesc la un transfer, dar afară", a spus Băluță într-un interviu acordat site-ului clubului.

OFICIAL: Ionuț Negoiță a luat decizia finală în privința postului de antrenor la Dinamo! Ce se întâmplă cu Vasile Miriuț... ”FCSB nu se refuză” a rămas istorie! Vedetele momentului din fotbalul românesc îi închid ușa în nas lui Becali! Top 5 ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x