Căutare Live

Barack şi Michelle Obama: Kobe Bryant a fost o legendă. Să o pierzi şi pe Gianna este şi mai dureros pentru noi, ca părinţi

Fostul preşedinte american Barack Obama şi soţia sa Michelle i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant, despre care au afirmat că este o legendă, subliniind că pierderea Giannei, fiica fostului baschetbalist, face ca tragedia să fie şi mai mare.

"Kobe a fost o legendă pe teren şi abia acum intra în a doua etapă a vieţii lui. Să o pierzi şi pe Gianna este şi mai dureros pentru noi, ca părinţi. Eu şi Michelle trimitem toată dragostea noastră şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre Vanessa şi familie în această zi de neimaginat", a scris Barack Obama pe Twitter.

Kobe was a legend on the court and just getting started in what would have been just as meaningful a second act. To lose Gianna is even more heartbreaking to us as parents. Michelle and I send love and prayers to Vanessa and the entire Bryant family on an unthinkable day.

— Barack Obama (@BarackObama)

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Sursa : news.ro

Decesul lui Kobe Bryant: Cercetările la locul accidentului reprezintă un coşmar logistic, spune şeriful Alex Villanueva... Anastasia Pavliucenkova a învins-o pe Angelique Kerber şi a acces în sferturi la Australian Open...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri