Antena Căutare

Barajul cu Chiajna i-a pus pe ganduri! Rapidistii se intaresc serios pentru meciurile din Liga I

Ramanerea pe prima scena a schimbat planurile la Rapid! Imediat dupa castigarea barajului cu Chiajna, noii patroni ai giulestenilor au inceput sa caute solutii pentru intarirea echipei

Vali Negru si Tibi Balan sunt primii fotbalisti care s-au alaturat noului grup din Giulesti! Incepand de marti, lor li s-a alaturat si Ciprian Tanasa, atacant care si-a reziliat contractul cu Sheriff Tiraspol si se antreneaza, in aceste zile, sub comanda lui Marian Rada, la Pro Rapid.

Pe lista achizitiilor se mai afla si Vasile Maftei, dar reintoarcerea fostului capitan este conditionata de salariul mare pe care fotbalistul il are la CFR Cluj. In varsta de 32 ani, fundasul a fost anuntat ca nu face parte din planurile lui Mircea Rednic.

Chiar daca mutarea pare greu de realizat, rapidistii incearca sa-l regimenteze inainte de startul sezonului si pe Dacian Varga. "Studentul" nu si-a definitivat problema cu Sportul, iar situatia contractuala ar urma sa se rezolve dupa incheierea perioadei de transferuri. In cazul in care, totusi, va reusi sa devina liber de contract, fotbalistul a anuntat ca va semna imediat cu rapidistii.

"Daca voi deveni jucator liber, atunci imi voi pune semnatura imediat pe contractul cu Rapid. In Giulesti te simti fotbalist adevarat" - Dacian Varga.

VIDEO: Cine s-ar fi asteptat?! Un portar de FUTSAL a inscris dupa un contraatac nebun... "Galacticii" raman cei mai tari! Topul celor mai valoroase echipe din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x