Antena Căutare

Barcelona - FC Santos 4-0 / Catalanii castiga Campionatul Mondial al Cluburilor

Brazilienii nu au putut face nimic in fata tavalugului spaniol si Barcelona devine prima echipa ce castiga de doua ori Campionatul Mondial al Cluburilor.

Messi isi umileste pe banda rulanta contracandidatii la cel titlul de cel mai bun jucator al planetei. Daca in EL Clasico l-a eclipsat pe Cristiano Ronaldo si si-a ajutat echipa sa castige cu 3-1 chiar pe Bernabeu, duelul cu Neymar a fost fara istoric.

Argentinianul a deschis scorul cu un lob splenidid din interiorul careului dupa un sfert de ora in care brazilianul nici nu atinsese mingea.

Santos s-a vazut condusa cu 3-0 inca de la sfarsitul primei reprize, pentru ca Xavi (dupa o pasa a aceluiasi Alves) si Fabregas au concretizat doua din multele ocazii ale catalanilor.

La fel ca la majoritatea meciurilor trupei blau-grana, repriza a doua s-a jucat doar pentru ca un meci nu se poate termina in minutul 45. Desi poate ar fi fost mai bine pentru Neymar, Ganso si Borges ca sfarsitul unui asemenea calvar sa vina mai repede.

Pe final, Messi a mai marcat inca o data, egaland scorul din semifinale cu Al Sadd: 4-0.

Barcelona castiga astfel pentru a doua oara Campionatul Mondial al Cluburilor, dupa reusita din 2009. Inaintea festivitatii de premiere, Puyol a dedicat trofeul celor doi absenti din lot: David Villa si Affelay.

Foto: Intact Images / EPA

Porumboiu ii acuza pe Razvan Lucescu si Zotta de tentativa de blat... Gaitan la Manchester United din vara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x