Antena Căutare

Barcelona pregătește ”tripla britanică”! Trei jucători de clasă de la Tottenham sunt doriți pe Nou Camp. Unul a spus deja ”Da!”

După ce Real Madrid a pus deja pe masă sute de milioane de Euro pentru starul Premier League, Harry Kane, rivala din Spania a madrilenilor, FC Barcelona, răspunde cu o triplă încercare! Echipa lui Valverde a pus ochii pe trei colegi ai lui Kane, toți jucători de clasă mondială!

Conform jurnaliștilor de la Sport.es, Barcelona îi dorește de la Spurs pe mijlocașii Christian Eriksen și Dele Alli, precum și pe fundașul Davinson Sanchez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu două zile, Robert Fernandez, directorul sportiv al catalanilor, a urmărit meciul dintre Real Madrid și Tottenham (1-1), disputat pe Santiago Bernabeu, în UEFA Champions League. Astăzi, ziariștii catalani au aflat motivul acestei vizite pe stadionul rivalilor. Dintre cei 3 jucători, doar doi au jucat contra Realului. Dele Alli nu a evoluat niciun minut, fiind suspendat.

În vârstă de 25 de ani, danezul Eriksen este văzut de Barcelona ca o alternativă la transferul lui Coutinho. Danezul lui Tottenham, cel care a înfruntat România în preliminariile Cupei Mondiale, are cifre impresionate în 2017. Acesta a fost implicat în 28 de goluri în cele 33 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile.

40 de milioane de Euro este cota lui Eriksen pe transfermarkt.com

Eriksen a fost în discuții pentru un transfer la Barcelona și în ianuarie 2017. Danezul spune atunci că nu ar putea refuza o mutare la echipa catalană.

”În timpul junioratului am avut un stagiu de pregătire la Barcelona. Este un club fantastic. Nu cred că există mulți jucători care să spună ”NU” unui transfer la această echipă”, a spus jucătorul lui Tottenham.

Tradiția continuă la FCSB! Patronul a anunțat echipa de start pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva. ”Atacant” surpriză ale... VIDEO: Misterul a fost elucidat. Ce a ”consumat” Lionel Messi în timpul meciului Barcelona - Olympiakos. Imaginile care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x