Antena Căutare

Baschetbaliştii Patrick Richard şi Rareş Uţă sunt noii jucători ai echipei U Banca Transilvania Cluj

Baschetbaliştii Patrick Richard şi Rareş Uţă sunt noii jucători ai formaţiei U B Cluj, care a mai anunţat până acum alte trei transferuri.

Baschetbaliştii Patrick Richard şi Rareş Uţă sunt noii jucători ai formaţiei U B Cluj, care a mai anunţat până acum alte trei transferuri.

Richard (fundaş, 1.93 metri) a cochetat cu NBA, dar nu a fost draftat în 2021, evoluând peste Ocean doar în NBA Summer League, la Detroit Pistons, şi în D-League (Iowa Energy).

A trecut apoi la profesionism şi a jucat la Sandringham Sabres (Australia), Matrixx Magixx (Olanda), Chalons (Franţa), Joventut Badalona (Spania), Pallacanestro Reggiana (Italia).

În schimb, Rareş Uţă reprezintă unul dintre cei mai importanţi tineri baschetbalişti români. La nici 22 de ani şi 2.12 metri înălţime, Uţă a fost crescut de renumita grupare spaniolă Unicaja Malaga, el evoluând doar în Spania de la plecarea din ţară, în 2012. Cu Malaga a bifat şi prezenţe în Euroligă, iar apoi şi-a continuat parcursul la CB Clinicas Rincon Malaga, Coviran Granada sau C.B. Valladolid.

Ultima dată, Uţă a jucat la Zornotzka Saskibaloi Taldea, în eşalonul inferior spaniol.

Cei doi jucători se alătură altor trei transferuri anunţate recent de U BT Cluj: americanul Brandyn Curry, croatul Karlo Zganec şi letonul Artis Ate.

În sezonul 2019-2020, U Banca Transilvania Cluj va evolua şi în FIBA Europe Cup, competiţie în care România va mai fi reprezentată de finalista Ligii Naţionale, CSU Sibiu.

În 2019, U BT Cluj a încheiat Liga Naţională cu medalia de bronz.

Sursa : news.ro

Italia, Cehia şi Danemarca sunt adversarele României în grupa D preliminară a CE 2021 de baschet feminin... Marius Copil a fost eliminat în primul tur la turneul de la Atlanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x