Căutare Live

Baschetbalistul Andre Drummond a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la un restaurant din Florida. Nota de plată a fost de 160 de dolari

Baschetbalistul echipei Cleveland Cavaliers, Andre Drummond, a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la un restaurant din Florida. Nota de plată la localul din Delray Beach a fost de 160 de dolari.

"Nu ştiam cine e clientul care a lăsat asemenea bacşiş până când nu am văzut datele de pe cartea de credit", a declarat chelneriţa Kassandra Díaz.

"Tremuram şi am plâns de fericire. Este incredibil că în aceste vremuri nesigure sunt oameni care dau dovadă de bunătate", a scris ea pe Instagram.

Săptămâna trecută, Chad Johnson, fost star în NFL a lăsat un bacşiş de 1.000 de dolari la o notă de plată de 37 de dolari.

Sursa : news.ro

AZ Alkmaar a scris la UEFA: Vrea locul echipei Ajax Amsterdam în Liga Campionilor... După ce nu mai este dorit nici la Bayern Munchen şi nici la FC Barcelona, Philippe Coutinho ar putea ajunge la Newcastle...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri