Antena Căutare

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu s-a retras din echipa naţională şi va continua doar la nivel de club

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu şi-a anunţat, vineri, retragerea din echipa naţională, pentru care nu a mai jucat în ultimii doi ani din cauza problemelor de sănătate. El va evolua doar la nivel de club.

”O decizie grea. Ţin să mulţumesc federaţiei şi preşedintelui acesteia, Horia Păun, pentru înţelegere. Nu a fost o decizie uşoară, îmi doream să evoluez pentru naţională şi tot timpul a fost o onoare. Din păcate, ultimii doi ani au fost grei pentru mine din punct de vedere fizic. Îmi doresc să mai joc câţiva ani la un nivel înalt şi din această cauză am hotărât că e mai bine să fac un pas în spate când vine vorba de naţională, deoarece orice moment pe care îl am liber sau cu pauza de la meciuri, poate fi folosit pentru recuperare fizică. Echipamentul de joc al naţionalei va fi întodeauna cel mai important tricou purtat vreodată. Hai, România!”, a transmis Vlad Moldoveanu printr-un mesaj public, precum şi într-o scrisoare adresată FR Baschet.

Vlad Moldoveanu, care este fiul preşedintelului de onoare al FRB şi oficial al FIBA, Carmen Tocală, are 31 de ani, şi a fost component al loturilor naţionale la nivel de juniori şi seniori încă de la 16 ani.

La nivel de club el a evoluat în mai multe campionate din Europa, între care Italia, Franţa, Estonia, Polonia, Turcia şi Grecia. Joacă în prezent la echipa Ifaistos Limnou (Grecia), iar în România a fost componentul formaţiei U Banca Transilvania Cluj.

Sursa : news.ro

Ţucudean a revenit la antrenamentele echipei CFR Cluj: Îmi doresc în 2020 să fiu sănătos... Morariu: Salt Lake City, Sapporo şi Barcelona, interesate să găzduiască JO de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x