Bayern Munchen a lansat o campanie împotriva rasismului

FC Bayern Munchen a lansat, joi, o campanie prin care arată “cartonaşul roşu rasismului”, ca urmare a incidentelor din ultima perioadă.

Gruparea germană pune în vânzare tricouri cu mesajul "Rot gegen Rassismus" şi va dona veniturile obţinute unor asociaţii implicate în lupta pentru integrare şi toleranţă.

“Fiecare caz de rasism este prea mult. Stadioanele noastre sunt în mod repetat folosite greşit de unele persoane ca o platform. Nu trebuie să se creeze impresia că majoritatea gândeşte astfel. Este momentul să transmitem un semnal clar. Suntem cel mai mare club din lume şi lumea se aşteaptă să ne arătăm culorile. FC Bayern este împotriva rasismului, antisemitismului, excluderii de orice fel şi violenţei. Clubul nostru are această viziune şi noi cerem asta. Oricine refuză să îşi deschidă mintea este clar la clubul greşit”, a afirmat Karl-Heinz Rummenigge.

FC Bayern a prezentat pe site-ul oficial 17 declaraţii împotriva rasismului, printre cei citaţi fiind Manuel Neuer, Thomas Muller, Thiago, Oliver Kahn şi Serge Gnabry.

La fel ca alte campionate din Europa, Bundesliga a fost marcată în ultimele luni de câteva incidente rasiste.

Sursa : news.ro

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri