Antena Căutare

Bayern Munchen şi Atletico Madrid sunt primele echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor

Au plecat cu prima şansă după prima manşă şi şi-au respectat statutul de favorite! Bayern şi Atletico Madrid le lasă acasă pe Arsenal şi AC Milan şi merg în sferturile din Champions League

Au plecat cu prima şansă după prima manşă şi şi-au respectat statutul de favorite! Bayern şi Atletico Madrid le lasă acasă pe Arsenal şi AC Milan şi merg în sferturile din Champions League.

Bavarezii au dominat categoric partida de pe teren propriu cu Arsenal şi n-au părut în nicio clipă că au griji în privinţa calificării. Schweinsteiger a deschis scorul în minutul 55, dar "tunarii" au răspuns rapid şi au egalat prin Podolski, în minutul 57. Nemţii puteau câştiga, dar Muller a ratat o lovitură de pedeapsă în minutele de prelungire. În tur, la Londra, Bayern se impusese cu 2-0.

În celălalt meci al serii, Atletico Madrid a câştigat cu scorul de 4-1 meciul cu AC Milan. Dubla lui Diego Costa (3 şi 85) şi golurile semnate de Arda Turan (40) şi Raul Garcia (70) au rezolvat calificarea pentru trupa lui Simeone. Pentru italieni, Kaka a reuşit golul de onoare, în minutul 27. În prima manşă, spaniolii se impuseseră cu 1-0 pe San Siro.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells... Marica, în vizorul lui Contra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x