Antena Căutare

Becali, Borcea si Porumboiu aduc arbitrii straini din retur

Gigi Becali a gasit solutia pentru ca Steaua sa aiba un retur de vis! Finantatorul Stelei a declarat la o emisiune de televiziune, ca a obtinut acceptul unor oameni cu influenta din fotbalul romanesc pentru a aduce arbitri straini din retur. De asemenea, a schitat si perioada de transferuri din iarna!

"Am facut calculele. CFR-ul trebuie sa faca doua egaluri si sa ii batem in meciul direct. Eu am ce am cu CFR-ul, fiindca Dinamo si-a castigat punctele pe drept. CFR-ul are puncte luate pe nedrept. Am vazut in Gazeta Sporturilor cum sunt sase arbitri ai lor!

Am vorbit cu Porumboiu si cu Borcea, dam o suta de mii si jucam toate meciurile cu arbitri straini. Am vorbit si cu Mircea Sandu si e de acord! Ajungem la batai cu arbitrii! Pe Craciunescu il dam afara daca nu e de acord, il dam afara ca pe o masea stricata. Eu imi asum raspunderea, fiindca eu am militat pentru Craciunescu, si spun ca el nu mai este barbat. NU mai ia decizii impotriva nimanui, s-a copilarit, a dat in mintea copiilor".

Vin Chiriches, Chipciu si un jucator de la Vaslui!

In ceea ce priveste evolutia Stelei in acest tur, Gigi a fost mai mult decat euforic: "Noi nu avem adversar. Noi facem puncte, puncte! O sa luam campionatul! Nu credeam ca Ilie se va descurca asa bine. El a adus spiritul Stelei inapoi! Nu ne retragem, suntem foarte buni, nu stiu ce a facut! Pleaca Emeghara si Galamaz. Fratii Costea sunt subiect inchis. O sa vina Chiriches, Chipciu si inca unul caruia nu am voie sa ii spun numele pana dupa Vaslui-Rapid".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gigi s-a certat cu fanii pentru fratii Costea: "Sa nu mai veniti la meci!"... Anternorul lui Nicolita nu vrea ca echipa sa sa fie campioana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x