Becali, Luțu și damigeana de ...nămol! Episod memorabil petrecut în cantonamentul FCSB, cu ”Hagi Luțu” în prim-plan!

 

FCSB debutează diseară, de la ora 22:05, în ediția 2017-2018 din Europa League, cu un meci extrem de greu, contra cehilor de la Viktoria Plzen, neînvinși pe teren străin în acest sezon. Conștient de importanța duelului, Gigi Becali a ținut să-și motiveze personal echipa.

Îngrijorat de ultimele evoluții ale elevilor lui Dică, Becali a ținut în mod special să meargă la echipă înaintea meciului cu Plzen, pentru a purta o discuție cu cei mai importanți oameni din echipă. Ei bine, în timpul deplasării acestuia, a avut loc un episod memorabil, povestit chiar de patronul FCSB.

Becali a vrut să împartă cu echipa o ”licoare bahică” și l-a trimis pe Luțu să-i aducă de acasă o damigeană de vin. Ca de obicei, Luțu a comis-o și de data aceasta. Cel alintat de fani ”Hagi-Luțu” a încurcat ”băuturile” și s-a prezentat în cantonament cu o damigeană de .....nămol. În cele din urmă lucrurile s-au rezolvat, Luțu a mai făcut un drum până la reședința patronului din Pipera, pentru a lua vinul.

”Ieri am fost la echipă și ne-am uitat la meciuri împreună. Am băut un pahar de vin roșu, le-am adus vinul meu de acasă. M-am dus cu damigeana. I-am zis lui Luțu să aducă o damigeană de 5 litri din cămara mea, dar aveam acolo și o damigeană cu nămol de astă vară. Și Luțu a adus nămolul, jucătorii au crezut că râd de ei.”, a povestit Becali la digisport.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe