Antena Căutare

Gigi Becali simte că a dat lovitura cu un puști de mare viitor: ”O să aibă clauză de 500 de milioane de Euro!”

După norocul imens pe care l-a avut cu Nicolae Stanciu, cumpărat de Anderlecht pentru aproape 10 milioane de Euro, Gigi Becali visează la o și mai mare lovitură pe piața transferurilor. Ex-patronul FCSB-ului a anunțat în dese rânduri că obiectivul său este să vândă un jucător pe 100 de milioane de euro.

Iar Becali se pregătește din timp pentru visul imposibil. Susținătorul FCSB e pregătit să pună o clauză record pentru un fotbalist din Liga 1: 500 de milioane de euro va fi clauza de reziliere a lui Ianis Stoica, fiul de 15 ani al lui Pompiliu Stoica.

”Vreau să fac performanță cu Man, Moruțan, Coman și în 3-4 ani să iau 100 de milioane. Păi în câțiva ani un Mbappe o să facă 700 de milioane sau un miliard. Atunci unul de aici nu poate să facă 100 de milioane? Și dacă o să pot să iau banii ăștia, am alții de promovat. Ianis Stoica are 15 ani jumăte și mi-a spus MM că diferența la antrenamente nu se vede. În 3 ani o să-i pun 500 de milioane clauză! Păi eu sunt prost?

Eu vreau să vând fotbaliști! Nu vând români, portughezi sau spanioli. Vând fotbaliști! Nu contează naționalitatea", a spus Becali, conform digisport.ro

În toamna lui 2017, într-un meci din Cupa României dintre Sănătatea Cluj și FCSB (1-6), Ianis Stoica, la doar 14 ani, 10 luni și 23 de zile, a devenit unul dintre cei mai tineri debutanți din istoria fotbalului românesc.

Clauza de 500 de milioane de Euro pe care Becali ar decide-o pentru Ianis Stoica ar fi, de departe, cea mai mare din istoria recentă a FCSB-ului. Becali le-am mai pus și altor tineri de la FCSB clauze exagerate, însă aceștia au clacat și au ajuns să dispară din fotbalul de prim-plan.

În 2015, FCSB aducea de la FC Brașov un puști de mare viitor. În momentul transferului, Vlad Mihalcea (foto) era considerat un mare pariu al lui Mirel Rădoi, antrenorul de atunci al roș-albaștrilor, iar Gigi Becali i-a oferit un acord pe 5 ani și i-a stabilit o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro.

Gigi Becali simte că a dat lovitura cu un puști de mare viitor: ”O să aibă clauză de 500 de milioane de Euro!”

Mihalcea nu a confirmat și acum joacă la FC Voluntari sub comanda lui Daniel Oprița, asta după ce sezonul trecut a evoluat la Academica Clinceni.

Anul trecut, FCSB s-a mai despărţit de un jucător de ”mare viitor”. Robert Vîlceanu, unul dintre jucătorii lansați la prima echipă de Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la roș-albaștrii. Deşi, patronul Gigi Becali i-a fixat o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, Vîlceanu nu a reuşit să se impună la echipă și rareori a prins minute în Liga 1.

Moda cu clauze uriașe se păstrează la FCSB și în prezent. Dennis Man are clauză de 100 de milioane de Euro, iar Olimpiu Moruțan de 70.

UNA PE ZI! Transferul lui Ronaldo în Italia ”încinge” spiritele la Torino! Taylor, cea mai sexy fană a lui Juve îl aștea... Clasamentul celor mai scumpi 10 fotbaliști din istorie după transferul lui Ronaldo la Juventus! Ce loc ocupă portughezul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x