Antena Căutare

Belu si Bitang nu s-au hotarat daca raman sau nu la lot

Octavian Belu si Mariana Bitang ar putea renunta sa mai antreneze lotul olimpic al Romaniei. Potrivit GSP, cei doi nu se vor desparti de antrenorat si este posibil sa fi acceptat una dintre numeroasele oferte primite din strainatate. Catalina Ponor e nemultumita ca nu a fost felicitata de cei doi dupa sol. America ne-a luat medalia cu o contestatie facuta de...un roman. Iar nu e liniste la lotul de gimnastica!

UPDATE: Octavian Belu si Mariana Bitang au declarat in cadrul conferintei de presa de la Casa Olimpica a Romaniei ca nu au luat inca o decizie. Cei doi antrenori au dezmintit zvonurile referitoare la plecarea lor in strainatate si au spus spus ca se vor hotari daca raman sau nu la lot dupa incheierea Jocurilor Olimpice.

Informatiile au aparut dupa ce Catalina Ponor a obtinut medalia de argint la sol si a fost foarte aproape sa urce pe podium si la barna. Se pare ca Octavian Belu si Mariana Bitang sunt nemultumiti de rezultatele sportivelor romance si, dupa incheierea competitiei, au mers in satul olimpic alaturi de celelalte gimnaste, cu exceptia Catalinei Ponor, pe care au refuzat sa o felicite. "Catalina a fost extrem de afectata de aceste lucruri", au declarat apropiatii.

Octavian Belu a afirmat pentru Gazeta Sporturilor ca de acum va lucra pe cont propriu: „Contractul meu s-a incheiat. Nu mai dau declaratii, sunt freelancer”.

Astazi, la ora 14.00 (ora Roamaniei) este programata si o conferinta de presa la Casa Olimpica a Romaniei, unde este posibil ca Belu si Bitang sa faca un anunt oficial.

Citeste aici mai multe despre ce vor face in continuare cei doi antrenori!

De asemenea, tensiunea e mare in lotul nostru dupa ce un antrenor...roman a modificat ierarhia la barna, facand contestatie in favoarea...Statelor Unite!!! Toate detaliile zecimii care ne-a ucis, AICI!

Foto: hepta.ro

JO 2012: Argint la sol, pentru Catalina Ponor... Asa arata o echipa care nu are sponsor pe piept!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x