Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Benevento, echipă antrenată de Filippo Inzaghi, şi-a asigurat promovarea în Serie A cu şapte etape înaintea finalului sezonului

Benevento, echipă antrenată de fostul mare atacant Filippo Inzaghi, şi-a asigurat promovarea în Serie A cu şapte etape înaintea finalului sezonului ligii secunde.

Benevento a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Juve Stabia, în etapa a XXXI-a a Serie B. Rămasă în zece jucători după eliminarea lui Caldirola, în minutul 24, echipa lui Pippo Inzaghi a marcat golul victoriei în minutul 71, prin Marco Sau.

Cu acest succes, Benevento şi-a asigurat revenirea în Serie A după numai un sezon, distanţându-se la 24 de puncte de ocupanta locului 2, Crotone, care a remizat, scor 1-1, la Ascoli.

Benevento este lider şi are 76 de puncte, iar Crotone şi Cittadella, ocupantele locurilor 2 şi 3, au acumulat câte 52 de puncte.

Cu evoluţii apreciate la Juventus şi AC Milan, Pippo Inzaghi, 46 de ani, a fost un jucători mai cunoscut decât fratele său, Simone Inzaghi, 44 de ani. Ambii fotbalişti au îmbrăţişat cariera de antrenor, dar celebritatea de tehnician pare să se fi trecut în dreptul mezinului. Simone se luptă pentru titlul în Serie A cu Lazio, formaţie pe care a preluat-o în aprilie 2016, şi are deja trofee în palmares (Cupa şi Supercupa Italiei), în timp ce Pippo a trecut pe la AC Milan, Venezia şi Bologna fără rezultate spectaculoase.

Acum, sub conducerea lui Filippo, Benevento a avut un sezon de excepţie în Serie B, cu doar o înfrângere şi şapte remize în 31 de meciuri.

Sursa : news.ro

Recomandari