Antena Căutare

Bernd Schuster, atac fara menajamente la Robben: "E egoist si creeaza doar probleme in vestiar"

Fostul international german a criticat, intr-un interviu acordat presei bavareze, jocul individualist al lui Robben, precum si autoritatea sa dusa la extrem.

Jocul in banda a lui Robben poate sa si incante dar si sa irite. Cel putin aceasta este parerea lui Bernd Schuster, fostul sau antrenor de la Real Madrid din sezonul 2007-2008: „E obsedat sa dribleze si uneori e cap de linie. Nu intra in combinatii cu celelalte vedete din compartimentul ofensiv Ribery, Muller sau Gomez. Sezonul acesta ar putea constitui o problema, pentru ca Heynckes (antrenorul lui Bayern Munchen) doreste o constructie elaborata. Nefiind prima vioara pe teren, ar putea sa-si piarda si autoritatea in vestiar."

Cel care i-a luat apararea batavului a fost Franz Beckenbauer: „Robben si Ribery sunt cireasa de pe tort. Cu ei in echipa, Bayern a cunoscut cele mai mari succese in perioada recenta. Olandezul atrage fundasii in banda si ofera spatii pe centrul defensivei adverse. Este un lucru important pentru tactica lui Heynckes."

Arjen Robben este accidentat la aductori si ar putea reveni pe teren la mijlocul lunii octombrie.

Foto: Intact Images

Owen Hargreaves: "Am fost cobaiul medicilor de la Manchester United"... EXCLUSIV! Remi Garde, antrenor Lyon: "4-4-2 poate fi mai ofensiv decat 4-3-3"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x