Antena Căutare

Bernie Ecclestone "Roma va intra in calendarul Formulei 1 incepand cu 2013!"

Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a confirmat ca incepand cu 2013 pilotii se vor intrece in 20 de curse pe parcursul unui sezon, una dintre acestea urmand a fi la Roma. Acest anunt a incins spiritele in Italia, considerandu-se ca Marele Premiu de la Roma va fi ales in detrimentul deja consacratei curse de la Monza.

"Roma va intra in calendar incepand cu 2013. Vom avea 20 de curse si echipele vor fi multumite de aceasta decizie"


Acest anunt i-a nelinistit pe organizatorii circuitului istoric de la Monza, temandu-se ca introducerea in calendarul Formulei 1 a unei noi curse in Italia va duce la disparitia celei de pe Autodromul National.

Primarul Romei, Gianni Alemanno a tinut insa sa lamureasca situatia, declarand ca aceasta decizie va fi luata de comun acord cu organizatorii de la Monza. "Faptul ce Ecclestone a confirmat acest lucru demonstreaza ca ei nu promit ceva ce nu poate fi realizat. Marele Premiu de la Roma va avea loc, dar vrem sa avem si acordul celor de la Monza. MP din Roma va fi probabil un MP al Europei, dar nu il va inlocui pe cel al Italiei care se tine in Brianza".

sursa:Hotnews
Adrian Mititelu si Marian Iancu, suspendati sase luni si amendati cu 150.000 de lei de LPF... Gimnastica/ Rusoaica Kristina Goriunova, suspendata dupa ce a luat medicamente de slabit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x