Antena Căutare

Bianca Andreescu, câștigătoare Indian Wells 2019. Mesajul în limba română cu care și-a emoționat fanii

Bianca Andreescu, câștigătoare Indian Wells 2019. Bianca Andreescu are origini românești de care se pare că nu a uitat în momentul în care a fost desemnată câștigătoare Indian Wells 2019.

Bianca Andreescu, câștigătoare Indian Wells 2019. Mesajul în limba română cu care și-a emoționat fanii
Bianca Andreescu, Indian Wells 2019

Bianca Andreescu, câștigătoare Indian Wells 2019. Bianca Andreescu are origini românești de care se pare că nu a uitat în momentul în care a fost desemnată câștigătoare Indian Wells 2019.

Bianca Andreescu a câștigat Indian Wells, competiție sportivă în care Simona Halep a fost eliminată în optimi de către Marketa Vondrousova.

După câștigarea Indian Wells Bianca Andreescu, care reprezintă Canada, a ținut să mulțumească, în limba română, fanilor din România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bianca Andreescu este o sportivă canadiană de origine română. Ea are numai 18 ani, dar s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-4 în fața lui Angelique Kerber, după un meci de două ore şi 18 minute, obţinând cel mai important trofeu al carierei.

Bianca Andreescu are o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3, disputând o finală WTA, la Auckland, şi câştigând un trofeu la Newport Beach. La Indian Wells 2019, jucătoarea canadiană a devenit prima benefiară a unui wild card care ajunge în finală.

După victoria de la Indian Wells 2019, Bianca Andreescu va urca pe locul 24 în clasamentul WTA. Următorul turneu la care va participa este cel de la Miami Open 2019, unde se va duela în prima rundă cu Irina Begu.

”Cea mai mare victorie din istoria tenisului canadian”- scrie pe site-ul WTA după victoria Biancăi Andreescu la Indian Wells.

Bianca Andreescu, cea mai tânără campioană de la Indian Wells, în ultimi 20 de ani

Bianca Andreescu este cea mai tânără campioană la Indian Wells din ultimii 20 de ani. În 1999, Serena Williams câștiga trofeul la 17 ani. Bianca Andreescu este a patra cea mai tânără câștigătoare din istoria turneului californian, după Martina Hingis, Serena Williams și Monica Seles.

Câştigătoarea de la Indian Wells va primi un premiu de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa din ultimul act 686.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Clasament WTA- Simona Halep, după Indian Wells

În urma acestei victorii obținută de Bianca Andreescu, Simona Halep, acum pe locul 3 WTA în clasamentul live, va rămâne pe această poziţie, în ierarhie, de luni.

Un nou succes românesc în tenis! Bianca Andreescu este noua campioană de la Indian Wells, la doar 18 ani... Gata, e final de poveste! Lucian Bute își va anunța retragerea din box. Campionul iese din ring!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x