Antena Căutare

Bianca Andreescu nu va juca la Wimbledon, fiind în continuare accidentată

Bianca Andreescu este în continuare nerefăcută după accidentarea suferită la umăr, la turneul de la Miami, din martie. Câştigătoarea de la Indian Wells a participat la Roland Garros, dar s-a retras după ce a câştigat meciul din turul I

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 25 WTA, a declarat forfait pentru turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, informează Journal de Montreal.

Andreescu este în continuare nerefăcută după accidentarea suferită la umăr, la turneul de la Miami, din martie. Câştigătoarea de la Indian Wells a participat la Roland Garros, dar s-a retras după ce a câştigat meciul din turul I.

Ea nu are multe puncte de apărat la Wimbledon, după ce anul trecut a pierdut în turul al treilea al calificărilor.

În urma acestei retrageri, sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 95 WTA, sora Karolinei Pliskova, a prins un loc pe tabloul principal, iar ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 33 WTA, un loc de cap de serie.

Turneul de la Wimbledon începe luni.

Sursa : news.ro

Presa catalană dezvăluie că Barcelona ar fi ajuns la un acord verbal cu Neymar pentru un contract pe cinci ani... Mirel Rădoi: Prietena lui Manea a avut nevoie de două copci după ce a fost lovită de un suporter la meciul dintre Români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x