Antena Căutare

Biletele la Steaua - Dinamo s-au epuizat!

Steaua a tiparit pentru meciul cu Dinamo 24.000 de bilete, in afara celor care vor ajunge in posesia galeriei "cainilor".

Asa cum era de asteptat, partida se va disputa cu casa inchisa, dupa ce aproape o treime dintre tichete au fost epuizate inca din prima zi. A fost vorba, in primul rand, de cei aproape 6.000 de abonati, la care s-au adaugat cei peste 2.000 de suporteri care si-au achizitionat pachete de tichete pentru jocurile cu CFR, Dinamo si Rapid.

Fiecare persoana a avut insa voie sa cumpere maximum patru bucati. "Sunt suta la suta sigur ca se vor vinde toate biletele inca dinaintea zilei meciului si vom juca intalnirea cu casa inchisa", spunea in urma cu cateva zile, Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor.

gsp.ro
Susanu la inaltime... Chelsea - FC Barcelona 1-1/ Catalanii se califica dramatic in finala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x