Căutare Live

Biletul Zilei din Liga 1! FC Botoșani - Sepsi și FC Voluntari - ”U” Craiova ne-au triplat miza

Biletul Zilei din Liga1! Finalul etapei a 6-a din Liga 1 are loc azi, odată cu disputarea meciurilor FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari - ”U” Craiova, două meciuri care pot aduce câteva schimbări importante în clasament.

Biletul Zilei din Liga1! Finalul etapei a 6-a din Liga 1 are loc azi, odată cu disputarea meciurilor FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari - ”U” Craiova, două meciuri care pot aduce câteva schimbări importante în clasament.

Biletul Zilei din Liga1! Toate cele patru echipe implicate în meciurile de azi se găsesc în zona play-out a clasamentului. Cu rezultate pozitive, trei dintre ele pot urca în top 6. Ponturile noastre sunt legate azi de numărul de goluri și de o victorie a oltenilor. Să le luăm pe rând.

Biletul Zilei din Liga1! Pentru meciul de la Botoșani, dintre echipa lui Costel Enache și gruparea lui Eugen Neagoe, Sepsi, mizăm pe un meci echilibrat. Ultimele 5 deplasări ale celor de la Sepsi au însemnat tot atâtea meciuri destul de cenușii, în care numarul de goluri nu a trecut de 2. Dincolo, și FC Botoșani are ultimele 5 meciuri oficiale de acasă fără prea mult spectacol. Așadar, iată un meci de la care anticipăm un frumos ”under”.

Biletul Zilei din Liga1! Seara de azi și etapa a 6-a se încheie la Voluntari. Universitatea Craiova caută să părăsească zona de criză printr-o victorie. Istoria ne spune că echipa lui Mangia ar trebui să ajungă lejer la 8 puncte și să părăsească rușinosul loc 12 al campionatului. Iată ce ne spun ultimele meciuri FC Voluntari - ”U” Craiova: 0-1, 0-1, 0-2 și 1-2.

Biletul Zilei din Liga1: CÂȘTIGĂTOR!

  • 18:00 FC Botoșani - Sepsi sub 2,5 goluri - cotă 1,65 0-0
  • 21:00 FC Voluntari - ”U” Craiova 2 - cotă 1,76 1-5
  • Cotă finală: 2,92
7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... OFICIAL: Răzvan Lucescu a semnat un contract până în 2020! Unde va antrena fostul selecționer...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri