Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele mai bune ponturi din grupele E și F

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Argentina și Franța, echipele care deschis optimile Cupei Mondiale, cu meciul de sâmbătă, de la Kazan, au fost singurele care ne-au adus ieri ponturile verzi. Islanda-Croația și Peru-Australia au fost oile ”roșii” ale zilei.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Astăzi, la Cupa Mondială, se joacă meciurile decisive din grupele E și F. Avem speranțe că aceste patru dueluri ne vor aduce câștigul. Primele meciuri sunt cele din grupa F. De la ora 17:00, Coreea de Sud visează să o învingă pe Germania și să se califice miraculos în ”optimi”. Noi nu credem în minuni și mizăm pe nemți, cei care joacă tot mai bine la acest turneu.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Tot de la ora 17:00, Mexic joacă cu Suedia, un meci în care trebuie să nu piardă pentru a fi sigură de „optimi”. Avem încredere în Chicharito & co., iar asta ne poate aduce o cotă excelentă de siguranță.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Seara, de la ora 21:00, se joacă grupa E. Serbia - Brazilia e meciul vedetă, o confruntare de totul sau nimic pentru ambele echipe. Cine pierde, e acasă. La egal, Serbia e eliminată în mare măsură. Avem încredere în valoarea Braziliei în acest meci.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Ultimul meci de pe bilet, Elveția - Costa Rica, ne oferă un duel între o echipă cu speranțe mari la optimile de finală și una eliminată. Mizăm aici pe motivația europenilor.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 17:00 Coreea de Sud - Germania 2 pauză/ 2 final - cotă 1,65
  • 17:00 Mexic - Suedia 1x - cotă 1,40
  • 21:00 Serbia - Brazilia 2 - cotă 1,63
  • 21:00 Elveția - Costa Rica 1 - cotă 1,68
  • Cotă finală: 6,32
Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Serbia - Brazilia, grupa E! Va reuși rivala României din Liga Națiunlor minune... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Elveția - Costa Rica, grupa E! Un punct echivalează cu ”optimile” pentru Shaqi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x