Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Grupele C și D ne aduc un pont bombă

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Cele patru meciuri din grupele A și B nu au ținut deloc cu noi ieri. Ratările au venit de unde ne așteptam mai puțin. Uruguay a marcat prea mult, iar Spania prea puțin pentru a câștiga.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Astăzi, la Cupa Mondială intră în scenă grupele C și D, adică cele ale Franței și Argentinei. De la cele patru meciuri am ales ponturi în care avem încredere mare. Primul meci de pe bilet e Australia - Peru. Teoretic, sud-americanii sunt mai buni, însă motivația le aparține cangurilor. Mizăm pe un meci în care aceștia vor da totul pentru succes și calificare.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Apoi, tot în grupa C, Danemarca întâlnește Franța, într-un meci cu miză doar pentru danezi. Și Franța are miza locului 1, însă este greu de crezut că va pierde meciul. Un egal este însă posibil. Anticipăm un meci fără prea mare spectacol, așa cum au fost cele anterioare jucate de trupa lui Deschamps.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Intrăm apoi în grupa D, un în care trei echipe, Nigeria, Islanda și Argentina luptă pentru un loc de optimi, locul 2. Primul meci, Nigeria - Argentina, este unul capital pentru Messi & co. Totul se joacă azi la victorie și la calificare!

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Biletul se încheie cu un meci ciudat: Islanda - Croația. Se anunță, prin ”târg”, că mai mulți croați vor fi odihniți azi. Teoretic, asta înseamnă că Islanda nu va avea probleme. Noi mergem însă pe mâna unui meci nu foarte deschis.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 17:00 Australia - Peru 1x - cotă 1,67
  • 17.00 Danemarca - Franța sub 2,5 goluri - cotă 1,55
  • 21:00 Nigeria - Argentina 2 - cotă 1,57
  • 21:00 Islanda - Croația sub 2,5 goluri - cotă 1,70
  • Cotă finală: 6,90
Argentina suferă, dar obține o calificare miraculoasă în ”optimi”! Sâmbătă, prima ”finală” din această fază: Messi vs. ... Lovitură surprinzătoare dată de Gigi Becali! Ex-patronul FCSB a preluat alt club din România. Planurile latifundiarului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x