Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene au adus un nou câștig

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Două din cele trei bilete de cupe europene oferite din nou sezon au fost câștigătoare. Din păcate, ultimul s-a blocat pe un singur gol în meciul Rosenborg - Valur. 

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Două din cele trei bilete de cupe europene oferite din nou sezon au fost câștigătoare. Din păcate, ultimul s-a blocat pe un singur gol în meciul Rosenborg - Valur.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Avem acum în față o zi plină cu meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. Dintre ele am ales câteva dueluri în care avem încredere destul de mare că ne vor aduce un nou câștig. Vom miza pe dueluri din Grecia, Croația și Serbia.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Primul meci se joacă de la ora 20:30 în Grecia. PAOK-ul lui Răzvan Lucescu primește vizita celor de la FC Basel. Schimbată radical față de ultimele sezoane, Basel se anunță o victimă sigură în acest meci. PAOK e extrem de solidă și specialiștii îi dau mari șanse la victorie. Cota lor a scăzut de la 2,55 la 1,90-1.80.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Peste o jumătate de oră, în țara vicecampioanei Mondiale, Croația, vine Hapoel Beer Sheva. În meciul Dinamo Zagreb - Beer Sheva vom miza pe faptul că echipa gazdă nu va pierde. Dinamo are 9 victorii în ultimele 10 meciuri.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Închidem biletul cu un meci între Steaua Roșie Belgrad și Suduva. Aici anticipăm un meci în care gazdele se vor impune încă din prima repriză. Suduva a eliminat APOEL în turul I, însă a avut un noroc imens în meciul retur.

Biletul Zilei din Liga Campionilor: CÂȘTIGĂTOR!

  • 20:30 PAOK - FC Basel 1 - cotă 1,90 2-1
  • 21:00 Dinamo Zagreb - H. Beer Sheva 1x - cotă 1,30 5-0
  • 21:30 Steaua Roșie - Suduva 1 pauză/ 1 final - cotă 1,65 3-0 (2-0)
  • Cotă finală: 4,07
Lionel Messi, după Cristiano Ronaldo în Serie A? Nebunia anunțată azi pe prima pagină într-un ziar din Italia!... UNA PE ZI! Maria Șarapova, imagini fierbinți în vacanța din Italia! Fostul lider WTA, în ipostaze incendiare alături de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x