Birmania a fost reprimita in preliminariile pentru mondialul din 2018

FIFA a anuntat astazi suspendarea deciziei prin care reprezentativa Birmaniei era exclusa din calificarile pentru mondialul din 2018 in urma incidentelor foarte grave din partida cu Oman.

In luna iulie a avut loc dubla dintre reprezentativele Birmaniei si Omanului, contand pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2104. In tur, Omanul s-a impus cu 2-0 iar in retur, aceeasi fotbalisti antrenati de Paul Le Guen reusisera sa marcheze alte doua goluri fara sa primeasca vreunul, transand astfel calificarea.

Vazandu-se condusi pe teren propriu, suporterii birmanezi au aruncat cu obiecte in teren si au reusit sa-l loveasca pe arbitrul partidei dar si pe le Guen, antrenorul Omanului. Centralul a pus capat intalnirii si oaspetii au castigat cu 3-0 la masa verde.

FIFA a hotarat amendarea federatiei birmaneze cu 28 000 de dolari si excluderea nationalei din calificarile pentru urmatorul campionat mondial, cel din 2018.

Astazi, forul international a reprimit Birmania in calificari (anuland excluderea) dar a pastrat sanctiunea financiara.

Foto: 7sur7.be

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri