Antena Căutare

Blat în Cupa Africii! Au pasat minute în șir fără să fie atacați de adversari! Vezi AICI VIDEO

Camerun și Coasta de Fildeș aveau nevoie de un rezultat de egalitate pentru a se califica mai departe în Cupa Africii. La 0-0, fotbaliștii au refuzat jocul și au preferat să paseze la nesfârșit

Camerun și Coasta de Fildeș aveau nevoie de un rezultat de egalitate pentru a se califica mai departe în Cupa Africii. La 0-0, fotbaliștii au refuzat jocul și au preferat să paseze la nesfârșit.

În celălalt meci al grupei, Congo conducea cu 3-1 pe Sierra Leone și își asigurase cele trei puncte. Pentru a merge mai departe, Coasta de Fildeș avea nevoie să nu piardă meciul de pe teren propriu cu Camerun, formație deja calificată.

În minutul 90, fotbaliștii Coastei de Fildeș au început să paseze în propria jumătate de teren, timp în care camerunezii au privit nestingheriți modul nesportiv, dar practic cu care gazdele își obțin calificarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Schimbări URIAŞE în lumea fotbalului internaţional! Microbiştii nu se aşteptau niciodată la aşa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x