Antena Căutare

Blestemul accidentărilor continuă în lotul celor de la FCSB! Dică a pierdut un jucător important după amicalul cu Clinceni

Revenit după mai bine de un an de pauză completă, mijlocașul polivalent al celor de la FCSB, Lucian Filip, a fost lovit din nou de ghinionul accidentărilor. Într-un amical susținut ieri de roș-albaștri cu Academica Clinceni, fotbalistul de 26 de ani s-a reaccidentat, de această dată la mână.

Introdus pe teren în repriza secundă a amaicalului, Filip nu a apucat să evolueze decât 20 de minute, după care s-a lovit destul de rău la mână și a fost schimbat. Conform primelor investigații, informații, Filip s-a accidentat la metacarpiene, dar până când nu va efectua un control amănunțit nu va ști cu exactitate care este problema.

Lucian Filip a revenit în acest debut de sezon în echipa lui Dică și a avut evoluții apreciate în campionat și Liga Campionilor.

FCSB a câstigat ieri, scor 4-0, amicalul jucat pe terenul celor de la Clinceni.
Roș-albaștrii au punctat prin Vlad Achim (29), Constantin Budescu (41), Florin Tanase (45+1), din penalty, respectiv Harlem Gnohere (61).

Nicolae Dică a început meciul cu Stăncioiu - Enache, Planic, Bălașa, Momcilovic - Achim, Junior Morais - Teixeira, Budescu, Tănase - Alibec (cpt). În a doua parte au intrat pe teren: Vlad - Pleașcă, Larie, Artur Jorge, Filip (cpt) - Szecui, Popescu - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Gnohere.

Dramă în fotbalul românesc: a murit Nicolae ”Culai” Lupescu, tatăl lui Ionuț, jucător emblematic al Rapidului!... FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Viktoria Plzen, din prima etapa a Grupei G din Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x