Antena Căutare

Bogdan Andone spune că nu a vorbit cu Mihai Stoica după meciul pierdut de FCSB cu FC Botoşani

Antrenorul Bogdan Andone a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu a vorbit cu directorul sportiv Mihai Stoica după meciul pierdut de FCSB cu FC Botoşani.

Antrenorul Bogdan Andone a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu a vorbit cu directorul sportiv Mihai Stoica după meciul pierdut de FCSB cu FC Botoşani.

Formaţia FCSB a fost învinsă, luni, la Piteşti, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa FC Botoşani, în ultimul meci a etapei a III-a a Ligii I.

După această întâlnire, patronul FCSB, Gigi Becali, care l-a criticat pe Stoica, a declarat că directorul sportiv a vrut să demisioneze. Stoica nu a fost prezent la antrenamentul de miercuri al echipei.

"Nu am reuşit să vorbesc cu Mihai Stoica după meci, absolut deloc", a precizat Andone.

Întrebat dacă va încerca să-l convingă pe Stoica să rămână, Andone a răspuns: "Nu ştiu, este decizia dânsului, el ştie ce e mai bine pentru el şi pentru familia lui sau ce motive l-au determinat să facă acea declaraţie."

Tehnicianul a spus că fundaşul stânga Ionuţ Panţâru de la Poli Iaşi va fi transferat de FCSB, dar a adăugat că nu ştie nimic atacantul polonez pe care l-ar dori conducerea clubului.

"Panţâru a venit, era la club. E un jucător bun, l-am urmărit meciurile trecute din acest început de sezon. A început foarte bine sezonul la Iaşi, a făcut meciuri foarte bune. Dacă a venit este un jucător bun, aşteptăm să confirme, să joace, să se ridice la nivelul aşteptărilor noastre. Dacă sunt din campionatul nostru, sunt jucători (n.r. - cei doriţi de FCSB) pe care îi ştiu cu siguranţă. Pe atacant nu îl ştiu", a afirmat antrenorul.

Întrebat despre faptul că nu ar fi consultat la transferuri, el a răspuns: "Nu-l ştiu".

Andone spune că se aşteaptă să fie dat afară de la FCSB dacă nu va avea rezultate.

"Poţi să fii schimbat, la orice echipă te ţin rezultatele. Dacă sunt rezultate şi echipa joacă, rămâi, dacă nu ai rezultate, e clar că şansele să pleci sunt foarte mari. Aşa e în fotbal, tot timpul ca antrenor eşti cu bagajele pregătite. Eu sper ca jocul băieţilor şi rezultatele să fie cele pe care ni le dorim că să putem să continuăm să muncim. E foarte mult de muncă, suntem departe de ceea ce ne dorim, sper să ne facem singuri timp ca să putem munci în continuare. Nu e un start ratat, e un start în care nu am început cum ne-am fi dorit, adică să începem numai cu victorii. Nu îmi e teamă că pierd vestiarul, am o relaţie foarte bună cu jucătorii din punctul meu de vedere, dar aceste schimbări se fac din diferite motive. A explicat după meciul cu Botoşani de ce am făcut acea triplă schimbare de poziţie pe partea stângă, cum am gândit pas cu pas", a afirmat Andone.

Referitor la meciul cu Alaşkert, Andone a declarat că are foarte puţini jucători la dispoziţie, fiind nevoit să completeze lotul cu trei juniori.

"Important e meciul de mâine, apoi vom vedea ce va fi în viitor. Mâine, vom alinia cei mai buni jucători sau jucătorii disponibili, cei mai în formă. Important este să facem un meci bun şi să ne calificăm. După care vom vedea ce va fi cu Astra. Chiar se poate orice. În fotbal sunt răsturnări de scoruri de situaţii, sper să nu fie cazul nostru. Dacă nu abordezi un meci sută la sută concentrat, pleci de la 0-0, primeşti un gol şi nu ştii ce se întâmplă. Sper să nu fie cazul nostru. Avem 12 jucători de câmp plus trei copii, 15, plus trei portari. Nu mă ia ameţeala, ăştia sunt jucătorii care sunt, dintre ei trebuie să aleg zece plus un portar care să joace şi jucătorii care vor intra să-şi facă treaba. Asta e situaţia. Avem nouă jucători pe lista accidentaţilor, mare parte jucători de bază, este o situaţie puţin delicată, dar trebuie să trecem peste ea, aşteptăm jucătorii să revină rând pe rând, primul va fi Stan care va reveni, apoi vedem când vor intra ceilalţi în programul echipei. Nu ştiu exact cât de gravă accidentarea lui Man, dar cred că va lipsi 4-6 săptămâni. Nu a venit preparatorul fizic, să vedem când ajunge, doacamdată ne facem treaba cu preparatorul de la academia noastră, care îşi face foarte bine treaba", a spus el.

Andone vrea ca el şi jucătorii lui să se izoleze de ultimele probleme care au apărut la FCSB din cauza lipsei rezultatelor bune.

"Încercăm să ne concentrăm doar pe meciul de mâine. Atât eu, cât şi echipa încercăm să ne izolăm puţin de toate problemele care sunt în jurul nostru sau în cadrul clubului. Încercăm să ne focalizăm pe meciul de mâine, să stăm concentraţi să ne pregătim foarte bine şi să ne calificăm. Vom vedea în continuare ce se va întâmpla. E normal să fie presiune la o echipă mare, nu e simplu deloc, cu siguranţă era mult mai simplu dacă meciurile ar fi fost sâmbătă-sâmbătă, era ciclu sptămânal, pentru a avea timp să lucrăm la ceea ce ne dorim ca filozofie de joc şi lucrurile ar fi stat cu totul şi cu totul altfel. Dar cred sută la sută că echipa poate ajunge în grupele Ligii Europa. Echipa este foarte bună din punct de vedere al caracterului, sunt jucători cu calitate, dacă reuşim să rămânem echilibraţi ca echipă, ca şi club în momentele acestea delicate, cu siguranţă avem şanse foarte bune. Băieţii care sunt în momentul de faţă, cu toate că le este foarte greu, fac faţă foarte bine situaţiei, în ciuda meciului pierdut cu Botoşani", a mai spus Bogdan Andone.

FCSB va evolua, joi, de la ora 21.30, la Giurgiu, cu echipa armeană Alaşkert, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0.

Sursa : news.ro

Florinel Coman, întrebat dacă valorează 30-40 de milioane de euro: "Nu vreau să comentez aşa ceva, avem un meci imp... Celtic Glasgow îl va ceda pe fundaşul stânga Kieran Tierney la Arsenal înaintea dublei manşe cu CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x